Älä mene laivalle syysmyrskyjen aikaan....

Yöt olivat kauheita - olimme hyttimme kera keulassa tuulenhalkojan paikalla, ja kun tähän lisätään syysmyrskyt meno oli kuin jossain vuoristoradassa välillä. Laiva keinui, ja pomppi. Ihme ettei kukaan oksentanut vaikka koko ajan siltä tuntui.

Its showtime!

Laivan esiintymispuoli oli huippuluokkaa - taikureita & tanssioita. Ihme että puolenyön showin tanssiat pysyi pystyssä aallokoissa! Päivällä esiintyvät taikurit olivat melko yksinkertaisia eikä kovin mieleenpainuvia, mutta kahtena yönä keskiyönshowissa esiintyvät illusionisti Ezker Emoaranzs & The magic dancers olivat kyllä mahtavia. Jotkut temput olivat melko yleisiä, esimerkiksi perus nainen laatikkoon, ja laatikkoon miekkoja, ja nainen selviää haavoittumatta. Sitten taas muutamat illuusiot olivat aika käsittämättömiä, ja tanssiryhmä the magic dancers mahtava. Suosittelen lämpimäst

Klick - makua keskiyönshowista

Ruotsi, täällä ollaan!

Ruotsista tuli mukaan housut ja paita, niistä en kuvaa saanut kameran rikkimenon takia. Keskustaan menimme perusbussilla, mutta tinkimisen jälkeen päästiin takaisin laivaan taksilla. Pakko myöntää että kerjäläisiä oli aika paljon, mutta minusta vaatteet ei kauheasti suomen mallistosta poikkea, vakka eivät ihan samanlaisia olekkaan. Emme pitkään tosin ruotsissa viihtyneet vaan itse palasin laivaan hyvissä ajoin.